Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΑΤΕ, κατόπιν της 417/4.2.2026 απόφασης του Δ.Σ., σε Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση, την 6/4/2026, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., στο Σύλλογο Σ.Ε.Τ.Α.Π (Αμερικής 10, 3ος όροφος).
Σε περίπτωση ματαίωσής της ελλείψει απαρτίας, θα επαναληφθεί την 14/4/2026 ημέρα Τρίτη στον ίδιο τόπο και χρόνο.
Επειδή ενδέχεται και η δεύτερη σύγκλησή της να αποβεί για τον ίδιο λόγο άκαρπη, η 3η και οριστική σύγκλησή της ορίζεται να πραγματοποιηθεί την 22/4/2026 ημέρα Τετάρτη στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα παρακάτω:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.
2. Έγκριση Ισολογισμού 2024 – 2025.
3. Έγκριση Προϋπολογισμού 2026.
4. Ανάγνωση έκθεσης ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση 2024 – 2025.
5. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού και απαλλαγή ευθυνών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
6. Ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα – Πολιτισμός.
Οι συνάδελφοι που θα έρθουν από την περιφέρεια θα αποζημιωθούν με οδοιπορικά έξοδα όπως παρακάτω :
- Για μετακίνηση με ΙΧ αυτοκίνητο : 0,25 € ανά χιλιόμετρο για μετακίνηση ενός (1) ατόμου (οδηγός) συν τα έξοδα διοδίων με την προσκόμιση των αντίστοιχων αποδείξεων για τα διόδια και για τη βενζίνη. Για τη μετακίνηση δύο (2) ατόμων ή περισσότερων με το ίδιο ΙΧ αυτοκίνητο, η αποζημίωση θα είναι 0,30 € ανά χιλιόμετρο. Σε κάθε περίπτωση η προσέλευση θα ελεγχθεί από την κατάσταση ψηφισάντων της Γενικής Συνέλευσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση αποζημίωσης είναι η προσκόμιση των αποδείξεων των διοδίων.
- Για μετακίνηση με ΚΤΕΛ ή ΠΛΟΙΟ ή ΤΡΑΙΝΟ : Το αντίτιμο του εισιτηρίου Β΄θέσης, με την υποχρέωση προσκόμισής του στο Σύλλογο.
Σε περίπτωση που η μετακίνηση γίνει με αεροπλάνο τότε θα πληρωθεί το μεγαλύτερο ποσό που θα προκύπτει για μετακίνηση με ΚΤΕΛ ή ΠΛΟΙΟ ή ΤΡΑΙΝΟ.
- Για μετακινήσεις άνω των 300 χλμ:
Μέχρι 70,00 € για δαπάνη ξενοδοχείου για μία (1) διανυκτέρευση, μετά από την προσκόμιση της σχετικής απόδειξης.
- Για μετακινήσεις άνω των 500 χλμ:
Μέχρι 70,00 € ανά διανυκτέρευση για δαπάνη ξενοδοχείου για δύο (2) διανυκτερεύσεις, μετά από την προσκόμιση της σχετικής απόδειξης.
Για τα νησιά Κω, Ρόδο και Κρήτη πέρα του εισιτηρίου του πλοίου Β΄Θέσης θα πληρωθεί και μέχρι 70,00 € για δαπάνη ξενοδοχείου για μία (1) διανυκτέρευση, μετά από την προσκόμιση της σχετικής απόδειξης.
Όλες οι προαναφερόμενες δαπάνες μετακινήσεων καλύπτουν και τα έξοδα επιστροφής.
Η καταβολή των αποζημιώσεων θα γίνει μετά από σχετικό έλεγχο των παραστατικών από το Σύλλογο.
Να μας προσκομίσετε το IBAN του λογαριασμού σας στην Τράπεζα, για να σας καταθέσουμε το σχετικό ποσό.
Προσδοκία μας η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΤΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΑΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
