Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι
Η επίσημη ενημέρωση του Συλλόγου γίνεται από την ιστοσελίδα του και τη σελίδα του στο Facebook.
Αυτές και μόνο οι σελίδες δεσμεύουν το Δ.Σ του Συλλόγου και όχι οι προσωπικές αναρτήσεις με ψευδώνυμα στις διάφορες ιστοσελίδες.
Σχετικά με το θέμα ΤΥΠΑΤΕ και τα δικαστικά μέτρα που ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο, για να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του, αναφέρονται στην ανακοίνωση της 7-11-2025 που έχει αναρτηθεί στις σελίδες του Συλλόγου.
Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που συζητήθηκε την 24-11-2025 αφορούσε την προσωρινή ρύθμιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο ΤΥΠΑΤΕ.
Η δέσμευσή μας να αποσύρουμε τα ένδικα μέσα, προς το ΤΥΠΑΤΕ, αν ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματά μας, δεν έπαψε να ισχύει.
Τα δύο κυριότερα αιτήματά μας είναι πρώτον η χορήγηση βοηθήματος μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων και δεύτερον η προστασία των αποθεματικών, δηλαδή δικαιούχοι να είναι μόνο όσοι υπηρέτησαν στην ΑΤΕ και έχουν Α.Μ της ΑΤΕ.
Για το Διοικητικό Συμβούλιo
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΑΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
